Restaurant Sæson POP-UP i Sæby

Vi glæder os til at byde jer velkommen, når Restaurant Sæson åbner en pop-up restaurant, i den stemningsfyldte gamle Købmandsgård i Sæby.

Officiel åbning: Fredag den 17. oktober 2025

Åbningstider: Torsdag - Lørdag fra 17:30 - 22:30

Bordreservationer kan foretages på:
📧 restaurantsaeson2023@gmail.com
📞 25 37 99 00

BOOK BORD I SÆBY

Sæson Menu uge 42 & 43

7 Snacks: 

Krustade - græskar - røget vildsvin - syltet squash

Sesamflager - shasimi af torsk - ærtecreme - grilledebønner

Kræmmerhus - gammelknas - serranoskinke - syltet lilla kartoffel

Shiso blad - røget hummer - kimchi - fermenteret hvidløgs creme

Grillede kammusling - purløgscreme - syltet tomat - marineret urter

Sødkartoffel - Karl Johan creme - bresaola - grillet majs

Krondild Bullion - bacon - agurk - basilikums olie

Forret: 

Grillet helleflynder - Karamelliseret græskar - lilla kartoffel - vesterhavs sauce- græskarpure - jordskokkechips

Mellemret: Havet 

Grillet torsks souffle - gulerødder - røget gulerodsskum - yuzu - soya gele

Mellemret: Sæsonen tilsat kød. 

Oksefilet - bær BBQ - sennepsmarineret kål - wasabi sauce - marinerede bønner- syltet bolsje beder

Hovedret: 

Øl braiseret gris i varme efterårs klæder - grillet tomat - ratatouille af squash - karameliserede peberfrugt sauce med rosmarin -

Dessert: 

Brownie creme - Oreo crumble - sorbet is med efterårsbær - kærnemælk med vanilje

Sæson Menu uge 44,45,46. 

Snacks: 

Krustade-røget and-rosmarincreme-grillet selleri-syltet squash

Syrlig rulle-grillet tomat og brocoli-chorizo

Tærte-bresaola-bearnaise creme-kirsebær rødbede

Maltflage-jomfruhummer-hinbær-syltetgræskar

Rødbedechips-fisketatar-wasabi creme-boljsebede-blad selleri

Shiso blad-fermenteret hvidløg-kimchi og røget tun

Grillet fisk fra Strandby-Karl johan sauce-syltede bøgehatte-sauterede svampe og porre

Forret: 

Stegt Fisk fra Strandby-urtebagt selleri-blå kartoffelchips-brocoli og peberfrugt i hvidløg-dashi sauce med karse olie

Mellemret: Havet 

Røget jomfuhummere-græskar pure-sauterede majs og bønner-syltet græskar-kronddild sauce

Mellemret: Sæsonen tilsat kød. 

Gris i sprød panko-trøffelsauce-appelsin og basilikum gele-syltede asparges-glaskål crudite 

Hovedret: 

Grillet teres major Kalv-Friteret pastinak med hinbær-braiseret gulerod med gulerodspure og syltede farvede kartofler-grillet tomat med sauterede efterårsgrønt-brombærglace med fyld af bacon, persille og estragon olie

Dessert: 

Æbleterrine med æblegele-mælkechokolade creme-mælkeflager-hyldeblomst saft med rosmarin-aromatisk blommesorbet-fennikel


Sæsonmenu: 

2 retter 

Forret - Hovedret. 275,- pr. person

3 retter

Snacks - Forret - Hovedret. 365,- pr. person

4 retter 

Snacks - Forret - Hovedret - Dessert.  395,- pr. person


Menuen kan ændre sig i forhold til sæson og humør. 

Samme menu skal vælges af hele bordet, det er ikke muligt at ændre i menuen. 

Allergener og diæt hensyn skal oplyses ved booking minimum 24 timer før. 

Á la carte 

Forretter: 

Snacks/Hapsere 175,-

7 forskellige hapsere i variation på fisk, kød og grønt.

Sæsonmenuens forret                                                                                                   165,-
Suppe                                                                                                                              145,-

Cremet skummende suppe, lavet på sæsonens grøntsager med sprød fyld af fisk og grønt.

Hovedretter: 


Sæsonmenuens hovedret 265,-

Bøffen 325,-

Årstidens grønt, pommes frites, trøffelglace

Steges medium hvis andet ikke siges til tjeneren.

(Steges rare-medium-gennemstegt)


Fisken 265,-

Frisk fisk fra Strandby med sæsonmenuens grøntsager og sauce

Desserter:

Sæsonmenuen dessert 110,- 

Børnemenu: 

Kyllinge nuggets - pommes - ketchup eller remoulade. 125,- 

Panko paneret fisk - pommes - ketchup eller remoulade. 125,-

Pommes med ketchup og remoulade. 75,-

Ved mere end 4 personer på á la carte, skal samme menu/retter bestilles af hele bordet.

Vi gør opmærksom på at der kan være udsolgt på dagen, da vi går ind for bæredygtighed og velfærd, for at minimere madspild. Så husk at forudbestil senest dagen før, for at være sikker.