Menu
Sæson Menu uge 40,41, 42, 43
7 Snacks:
Krustade - græskar - røget vildsvin - syltet squash
Sesamflager - shasimi af torsk - ærtecreme - grilledebønner
Kræmmerhus - gammelknas - serranoskinke - syltet lilla kartoffel
Shiso blad - røget hummer - kimchi - fermenteret hvidløgs creme
Grillede kammusling - purløgscreme - syltet tomat - marineret urter
Sødkartoffel - Karl Johan creme - bresaola - grillet majs
Krondild Bullion - bacon - agurk - basilikums olie
Forret:
Grillet helleflynder - Karamelliseret græskar - lilla kartoffel - vesterhavs sauce- græskarpure - jordskokkechips
Mellemret: Havet
Grillet torsks souffle - gulerødder - røget gulerodsskum - yuzu - soya gele
Mellemret: Sæsonen tilsat kød.
Oksefilet - bær BBQ - sennepsmarineret kål - wasabi sauce - marinerede bønner- syltet bolsje beder
Hovedret:
Øl braiseret gris i varme efterårs klæder - grillet tomat - ratatouille af squash - karameliserede peberfrugt sauce med rosmarin -
Dessert:
Brownie creme - Oreo crumble - sorbet is med efterårsbær - kærnemælk med vanilje
Lille Sæson 3 serveringer:
Snacks-Forret-Hovedret. 395,- Pr. Person.
Mellem Sæson 4 serveringer:
Snacks-Forret-Hovedret-Dessert. 475,- Pr. Person.
Store Sæson 5 serveringer:
Snacks, Forret, Mellemret havet, Mellemret sæsonen, Hovedret. 575,- Pr. Person.
Sæsonens fulde udtræk.
Alle 6 serveringer, hertil 6 glas afstemt vinemenu plus kaffe. 1195,- Pr. Person.
Menuen kan ændre sig i forhold til sæson og humør.
Samme menu skal vælges af hele bordet, det er ikke muligt at ændre i menuen.
Ved allergener bedes dette fortælles til tjeneren.
Sæson Menu uge 44,45,46.
Snacks:
Krustade-røget and-rosmarincreme-grillet selleri-syltet squash
Syrlig rulle-grillet tomat og brocoli-chorizo
Tærte-bresaola-bearnaise creme-kirsebær rødbede
Maltflage-jomfruhummer-hinbær-syltetgræskar
Rødbedechips-fisketatar-wasabi creme-boljsebede-blad selleri
Shiso blad-fermenteret hvidløg-kimchi og røget tun
Grillet fisk fra Strandby-Karl johan sauce-syltede bøgehatte-sauterede svampe og porre
Forret:
Stegt Fisk fra Strandby-urtebagt selleri-blå kartoffelchips-brocoli og peberfrugt i hvidløg-dashi sauce med karse olie
Mellemret: Havet
Røget jomfuhummere-græskar pure-sauterede majs og bønner-syltet græskar-kronddild sauce
Mellemret: Sæsonen tilsat kød.
Gris i sprød panko-trøffelsauce-appelsin og basilikum gele-syltede asparges-glaskål crudite
Hovedret:
Grillet teres major Kalv-Friteret pastinak med hindbær-braiseret gulerod med gulerodspure og syltede farvede kartofler-grillet tomat med sauterede efterårsgrønt-brombærglace med fyld af bacon, persille og estragon oli
Dessert:
Æbleterrine med æblegele-mælkechokolade creme-mælkeflager-hyldeblomst saft med rosmarin-aromatisk blommesorbet-fennikel
Á la carte kort på Sæson:
Vi har prøvet noget nyt og sammensat et á la carte kort med favoritterne igennem tiden.
Vi gør opmærksom på at der kan være udsolgt på dagen, da vi går ind for bæredygtighed og velfærd, for at minimere madspild. Så husk at forudbestil senest dagen før, for at være sikker.
For at forudbestille kan vi kontaktes på mail eller telefon.
Forretter:
Snacks/Hapsere
7 forskellige hapsere i variation på fisk, kød og grønt. 175,-
Sæsonmenuens forret 165,-
Hovedretter:
Bøffen
Årstidens grønt, pommes frites, trøffelglace. 325,-
Steges medium hvis andet ikke siges til tjeneren.
(Steges rare-medium-gennemstegt)
Fisken
Frisk fisk fra Strandby med sæsonmenuens grøntsager og sauce. 265,-
Sæsonmenuens hovedret 265,-
Desserter:
Sæsonmenuens dessert 110,-
Børnemenu:
Kyllinge nuggets - pommes - ketchup eller remoulade. 125,-
Panko paneret fisk - pommes - ketchup eller remoulade. 125,-
Pommes med ketchup og remoulade. 75,-
Tirsdag, onsdag & torsdag
HVERDAGSGOURMET
3 SERVERINGER
Vores hverdagsgourmet er et fast koncept i hverdagene, her er menuen 3 retter til 299,- pr. person, menuen kan variere i forhold til vores sæsonmenu.
(tidligere kendt som hverdagsgourmet)
Menuen består altid af
Forret
Hovedret
Dessert
Menuen er ikke beskrevet da den skifter i forhold til sæsonen.
Pris pr person 299,-
Menuen skal forudbestilles