Nytårsmenu 2025
Nytårsmenu 2025 - Restaurant Sæson
Vi er utrolig stolte af vores endelige resultat og kan nu offentliggøre en lækker 5-retters nytårsmenu, der sikrer jer en festlig og uforglemmelig aften! 💫 Alt det tunge køkkenarbejde er gjort – du skal blot varme og anrette, så kan du bruge tid på at fejre årets sidste dag med fantastiske smagsoplevelser og godt selskab! 🥂
Bestil gerne i god tid
Nytårsmenu 2025:
🎆 Nytårsmenu 2025 – En smagseksplosion i 5 serveringer (5 retter)🎆
Sæt prikken over i’et på årets sidste dag med en uforglemmelig nytårsmenu, hvor hver eneste servering er skabt med kærlighed til håndværket og fokus på smag, balance og elegance.
🥂 1. servering snacks/hapsere – Sprøde bidder & delikate smage
Surdejs-krustade fyldt med grillede grøntsager i cremet trøffel creme
Sprød tærte med krydret chorizo i pebercreme og syltet squash
Gulerods Tapioka med krabbesalat i basilikumcreme og syltet gulerod
🍵 Lille suppeanretning – Cremet og varmende
Fløjlsblød blomkålssuppe lavet på hvidløgsristede svampe og rigeligt smør.
Serveres med hjemmebagt surdejsbrød. En varm og velsmagende start på middagen.
2. servering
🍽 Forret – Let, grøn, orange og fyldt med finesse
Skærising med purløgssmør, råsyltet gulerodsjulienne i hyldeblomst og marineret blomkål.
Serveres med en elegant gulerods-beurre blanc med noter af hyld.
3. servering
🌿 Mellemret – Farverig og fyldt med varme smage
Mørt fjerkræ med urtecrumble, karamelliseret ratatouille i peberfrugtsauce med citrus og basilikum.
Hertil sauterede peberfrugter, squash og aubergine samt syltet sød kartoffel.
En livlig og balanceret servering.
4, servering
🥩 Hovedret – Eksklusiv og fyldig
Grillet oksemørbrad med grillet selleri og cremet jordskokkepuré med brunet smør.
Hertil Rodfrugtchips, Krydret græskar i balsamico gastrik med let syrlig græskar
Ovnristet jordskok i solbær, Sauteret vinterkål med røget hvidløg
Ved siden af:
Cremet kartoffel rulle med fløde, urtesalat og rodfrugtschips.
Vores bud på den bedste sauce på årets sidste dag lavet med kærlighed:
Kyllinge glace med, morkel, perleløg og kantareller og bacon,
5. servering.
Dessert – Sød afslutning med sprøde nuancer
Saltkaramelmousse med hvid chokolade og nødder, sukker-syltet fersken,
parfumeret sukker med citrus og verbena.
Hertil yuzu marinerede urter og en silkeblød karamelcreme med vanilje.
Pris pr. person: 425,- (Min. 1 personer til lige så mange i vil)
Kan allerede bestilles nu:
Sådan bestiller du:
Kan bestilles online via link.
Send din bestilling til restaurantsaeson2023@gmail.com med oplysninger om antal kuverter, navn, telefonnummer og afhentnings by. Alternativt kan du sende en sms til 25379900 med samme oplysninger.
Bestil senest den 27. december kl. 10 – bemærk, at bestillinger ikke kan ændres efter denne dato.
Hverken med afbestilling, justering i antal eller opdeling af menuerne.
Afhentningssteder og tider:
Frederikshavn: Restaurant Sæson, Danmarksgade 69E (baggården) fra kl. 11-14
Sæby: Restaurant Sæson pop up, Vestergade 51 (i baggården, ved købmandsgården) fra kl. 11-13
Hjørring: HDC-Storkøkken, Egholmvej 20 fra kl. 11-13
Nørresundby: Harald nyborg, Luftbrovej 23 (på parkeringspladsen) fra kl. 11-13
Tjekliste og betaling:
En tjekliste med vejledning medfølger ved afhentning.
Betaling:
Frederikshavn: Kontant, MobilePay eller kort
Sæby: Kontant, MobilePay eller kort
Hjørring og Nørresundby: Kontant eller MobilePay
Vi kan desværre ikke tage imod gavekort af nogen slags denne dag som betalingsmåde.
Pynte urter medfølger ikke.
Vi kan desværre ikke ændre i menuen, eller imødekomme eventuelle allergener
Vi ser frem til at forkæle jer på årets sidste dag med en festlig og gastronomisk oplevelse!