Menukort
VELKOMMEN TIL RESTAURANT SÆSON
Når årstiderne bestemmer:
Vi laver maden ud fra det, som naturen leverer. Vi står inde for smagen og kvaliteten i råvarerne. Vi ændrer derfor menuen, når årstiderne skifter. Maden, restauranten og personligheden bliver en del af sæsonen, som vi kombinerer med god mad, hyggelig stemning og fantastiske oplevelser.
Her er menuerne, som vi har:
Menuerne er ikke beskrevet, da vi skifter i forhold til sæsonen. I kan enten spørge efter dagens menu eller blive glædeligt overrasket.
Obs. Ved allergener bedes dette fortælles til jeres tjener
1. servering:
Fingermadder – 7 forskellige snacks bestående af sprødt og blødt i variation på fisk, kød og grøntsager.
2. servering:
Suppe – lavet på grøntsager fra årstiden, tilført en masse forskellige grøntsager og rigeligt smør, samt en masse andet spændende fyld.
3. servering:
Hovedret – består altid af noget kød og grøntsager fra sæsonen tilført kreativitet, omhu og passion.
1. servering:
Fingermadder – 7 forskellige snacks bestående af sprødt og blødt i variation på fisk, kød og grøntsager.
2. servering:
Suppe – lavet på grøntsager fra årstiden, tilført en masse forskellige grøntsager og rigeligt smør, samt en masse andet spændende fyld.
3. servering:
Hovedret – består altid af noget kød og grøntsager fra sæsonen tilført kreativitet, omhu og passion.
4. servering:
Desserten – Sprødt, blødt, syrligt, sødt og frisk samt ikke mindst god afslutning.
1. servering:
Fingermadder – 7 forskellige snacks bestående af sprødt og blødt i variation på fisk, kød og grøntsager.
2. servering:
Suppe – lavet på grøntsager fra årstiden, tilført en masse forskellige grøntsager og rigeligt smør, samt en masse andet spændende fyld.
3. servering:
Fisken – består af frisk fangst hentet fra Strandby, kombineret med kreativitet til en skøn ret.
4. servering:
Kødet – består altid af et stykke kød ud fra sæsonen tilført naturens grøntsager med masser af god smag
5. servering:
Hovedret – består altid af noget kød og grøntsager fra sæsonen tilført kreativitet, omhu og passion.
1. servering:
Fingermadder – 7 forskellige snacks bestående af sprødt og blødt i variation på fisk, kød og grøntsager.
2. servering:
Suppe – lavet på grøntsager fra årstiden, tilført en masse forskellige grøntsager og rigeligt smør, samt en masse andet spændende fyld.
3. servering:
Fisken – består af frisk fangst hentet fra Strandby, kombineret med kreativitet til en skøn ret.
4. servering:
Kødet – Kødet – består altid af et stykke kød ud fra sæsonen tilført naturens grøntsager med masser af god smag
5. servering:
Hovedret – består altid af noget kød og grøntsager fra sæsonen tilført kreativitet, omhu og passion.
6. servering:
Desserten – Sprødt, blødt, syrligt, sødt og frisk samt ikke mindst god afslutning.
I denne menu giver vi den fulde gas med alt hvad sæsonen, naturen og vi kan byde på, med både bobler, vin og kaffe, og ikke mindst nok mad. Denne menu består af 6 serveringer med afstemt vin til hver ret.
300 g bøf af okse med sæsonens krydderi blanding. Sprøde pommes frites, samt en masse af årstidens grøntsager i farver og variation og ikke mindst en god sauce.
Steges medium, hvis andet ikke siges.
Steges enten rare, medium eller gennemstegt.
Består altid af noget godt kød, grøntsager fra sæsonen tilført kreativitet, omhu og passion. Samt ikke mindst en sauce der smager og kartofler.
125 kr. pr. person (obs er ikke beregnet som et måltid men som forret)
7 forskellige snacks bestående af sprødt og blødt i variation på fisk, kød og grøntsager.
165 kr. pr. person
Lavet på grøntsager fra årstiden, tilført en masse forskellige grøntsager og rigeligt smør, samt en masse andet spændende fyld.