Menukort

VELKOMMEN TIL RESTAURANT SÆSON

 

Når årstiderne bestemmer:

Vi laver maden ud fra det, som naturen leverer. Vi står inde for smagen og kvaliteten i det lokale. Vi ændrer derfor menuen, når årstiderne skifter. Maden, restauranten og personligheden bliver en del af sæsonen, som vi kombinerer med glad mad og glade gæster.

Her er menuerne, som vi har:

Menuerne er ikke beskrevet, da vi skifter i forhold til sæsonen. I kan enten spørge efter dagens menu eller blive glædeligt overrasket.

Obs. Ved allergener bedes dette fortælles til jeres tjener

Vælges af hele bordet
Bette sæson 
3 serveringer – 375 kr. pr. person
1. servering:

Fingermadder – Sprødt og blødt.

2. servering:
Suppe – lavet på grøntsager fra den lokale mark, tilført en masse forskellige grøntsager og rigeligt smør, samt en masse andet spændende fyld.

3. servering:
Hovedret – består altid af noget kød og grøntsager fra sæsonen tilført kreativitet, omhu og passion.

Vælges af hele bordet
Mer’ sæson 
5 serveringer – 495 kr. pr. person
1. servering:

Fingermadder – Sprødt og blødt.

2. servering:
Suppe – lavet på grøntsager fra den lokale mark, tilført en masse forskellige grøntsager og rigeligt smør, samt en masse andet spændende fyld.

3. servering:
Fisken – består af frisk fangst hentet fra Strandby, kombineret med kreativitet til en skøn ret.

4. servering:
Kødet – består af en skæv udskæring, som man normalt ser bort fra på dyret, men som vi bruger, tilført en masse god smag.

5. servering:
Hovedret – består altid af noget kød og grøntsager fra sæsonen tilført kreativitet, omhu og passion.

Vælges af hele bordet
Sæsonens fulde udtræk
995 kr. pr. person

I denne menu giver vi den fuldt gas med alt hvad sæsonen, naturen og vi kan byde på, med både bobler, vin og kaffe, og ikke mindst nok mad. Denne menu består af 6 serveringer med afstemt vin til hver ret. 

Vælges af hele bordet
Dessert
110 kr. pr. person
Sprødt, blødt, syrligt, sødt og frisk samt ikke mindst god afslutning.
Vælges af hele bordet
Bøffen
275 kr. pr. person
300 g bøf af okse med sæsonens krydderi blanding. Sprøde pommes frites, god salat, samt en masse af årstidens grøntsager i farver og variation. Serveres med tomat aioli og ikke mindst en god sauce.
Vælges af hele bordet
Hovedret
265 kr. pr. person
Består altid af noget godt kød, grøntsager fra sæsonen tilført kreativitet, omhu og passion. Samt ikke mindst en sauce der smager og kartofler.